Knauf Knauf Cleaneo Banner
 
Прва страница

 

No.12
(PDF)
преземи


No11
(PDF)
преземи


No.10
(PDF)
преземи


No.9
(PDF)
преземи

Повеќе 

НОВО: Имајте доверба во Кнауф. Чувствувајте се заштитени!
FireWin – најдобрата програма за противпожарни производи во градежништвото
 


повеќеРегионалната КНАУФ АКАДЕМИЈА за прв пат се одржа во Македонија
 

Основната идеја на Кнауф Академијата е континуирано да се иницираат теми ... повеќеSuper Finish и Finitura отсега без логото на Sheetrock. Нова амбалажа, но стариот добро познат квалитет останува!
 


повеќеКнауф – главен спонзор на наjзначаjната културна манифестациjа во Македониjа
 


повеќеСилни Кнауф торби, за силни социјални промени
 


повеќеРеволуционерни системски решенија за врвна акустика и чист воздух
 


повеќе


 

Нова ноемвриска акција на Кнауф и Mr. Bricolage. Искористете ја оваа понуда и во Декември
 


повеќеKnaufTERM 2 PRO
 


повеќеДваесет години КНАУФ во Македонија
 


повеќе 
Македонски | Shqip | Контакт | Мапа

Присутни сме во градежништвото повеќе од 80 години. Со своите системи нудиме модерни, квалитетни решенија за уредување на вашите градби. Со фантастичниот материјал, гипс, создаваме удобност во просториите за живеење и работа. Кнауф значи иновација и квалитет.
Нашиот градежен сервис на интернет ви стои постојано на располагање.

На нашите страници можете да добиете актуелни информации за производите и системите на Кнауф, можете да ја пребарувате нашата база на податоци со CAD детали, да ги погледнете и снимите сите технички листови со кои располагаме, со детални нацрти и упатства за работа.

Овде ќе најдете многу корисни совети и упатства за правилна употреба на Кнауф системите за ѕидови, тавани, поткровја и подови. Ние ќе ви понудиме решение за вашиот проблем.
Уверете се и уживајте во нашите системи за сува градба и системите за малтерисување

Градете со нас!


Калкулатор за акустика
 

Убави вести за сите инженери. Сега можете сами да си ја пресметате ... повеќеКнауф калкулатор
 

Пресметајте го сами потребниот материјал за Кнауф системите за сува градба... повеќеКнауф градежни плочи
 


повеќеГрадежната сезона е веќе започната. Нова акција на Кнауф во Mr.Bricolage
 


повеќеПовелете на Саем на Градежништво 2015, 3-7 Март, Хала бр.1
 


повеќеСеминари и школувања
 

Кнауф редовно одржува семинари и обуки за сите заинтересирани... повеќеНОВО: Knauf Sheetrock Super Finish и Knauf Sheetrock Finitura
 

Ново! Од неодамна производите од брендот SHEETROCK, Super Finish и Finitura се дел од семејството на КНАУФ. Веќе се во продажба и во Македонија!
повеќеНОВО: Кнауф фасадни системи
 

Од фасаден систем за освежување на веќе застарена фасада, преку термоизолациски фасаден систем со EPS изолација...
повеќеПредности на сувата градба
 

Купувањето стан или градењето куќа е еден од најважните настани во животот... повеќеСистеми за малтерисување
 

Со Кнауф гипсените малтери истовремено се малтерисува и глетува.. повеќе               
  Knauf © 2016. Сите права се задржани. Развиено од My Marketing

 
 
 
НОВО !
СИСТЕМСКИ ЦЕНОВНИК
Февруари 2016
преземи pdf 4.27 MB
 
 
 
Baumarkt

Градежна Хемија
Ценовник
Maj 2009
преземи pdf 2.80 MB
 


ново !
Наш предлог за Кнауф систем во Вашиот дом
преземи го предлогот pdf  992 KB
 
 

Каде да купам Кнауф системи?
 
повеќе
 

Каде да купам Кнауф Направи Сам продукти?
 
повеќе

 
ЗДРУЖЕНИЕ ЗА
СУВА ГРАДБА

 
 
Групација за сува градба при Стопанска Комора на РМ
Градбата со сувомонтажни системи (гипс ени плочи) зазема значајно место во македонското градежништво.

повеќе